De voordelen van een fijne sta op stoel

Een fijne stoel waar je in kan relaxen, daar tekenen we allemaal voor natuurlijk! Wanneer we ouder worden worden we allemaal wat minder soepel. En dan is het wel fijn als we een fijne stoel hebben waar we ook gemakkelijk uit kunnen komen. Vandaar dat wij de voordelen van een fijne "sta op" stoel voor je op een rijtje zetten. Want hier heb je onwijs veel keuze in. Zoals bijvoorbeeld een relaxstoel met verwarming of een relaxfauteuil blauw of rood. Maar als je ouder wordt, dan wil je er ook niet gelijk aan toegeven. Maar het jezelf iets makkelijker maken is altijd fijn natuurlijk.

 

De voordelen van een sta op stoel!

Maar waarom is een sta-op stoel dan zo handig? Daar zijn meerdere redenen voor: zo is een goede sta-op stoel op uw lichaam afgesteld. Ieder mens is qua lichaamsbouw uniek. Dus voor het perfecte zitten dient de stoel op het lichaam van de gebruiker te zijn afgesteld. Denk hierbij aan zithoogte, zitbreedte, zitdiepte, de armleggerhoogte, armleggerbreedte, rughoogte en rugondersteuning.

MobiVit heeft in vele maten standaard sta-op stoelen op voorraad, maar kan ook een stoel op uw lichaam aanmeten.

MobiVit verkoopt zelfs stoelen die op uw maat wordt ingesteld en die op een later moment nog weer kunnen worden aangepast. Dus als u de stoel geleverd krijgt en u geeft na 2 weken zitten aan dat u de stoel eigenlijk toch liever iets hoger zou willen, dan komt MoiVit langs en stelt de stoel gratis opnieuw naar uw wens af.

Maar natuurlijk het allerbelangrijkste van een sta-op stoel is de sta-op functie, die zorgt er voor dat u gemakkelijk opstaat, zonder dat u daar veel kracht voor moet leveren.

Nog niet helemaal overtuigd? Dan zetten we graag nog even alle voordelen van sta-op stoelen op een rijtje. En dat zijn er nog al wat.

Het grootste voordeel is natuurlijk de sta-op functie. Door middel van een motor wordt de stoel ‘omhoog’ getild waardoor u makkelijk kan opstaan zonder dat dit veel kracht kost.

Tevens kan de sta-op stoel voldoen aan alle voordelen die u ook vindt bij een super de luxe relaxstoel, te weten:

  • Hij kan helemaal naar uw maat en wensen worden aangepast.
  • Hij geeft een hoog zitcomfort.
  • Hij zorgt voor minder druk op uw billen en uw rug.
  • Hij kan zorgen voor een goede vochtafvoer uit de benen.
  • U kunt er ook heerlijk in liggen cq. slapen.

Dus er zitten veel voordelen aan een sta op stoel. Maar je moet voor jezelf goed bekijken waar jij op wilt letten wanneer je deze aankoop doet.