De betere leverancier horeca apparatuur

Jij vindt het toch ook belangrijk dat je de gast goed kan bedienen? Ga dan voor de betere leverancier van horeca apparatuur zoals de combisteamer. Je hebt dan niet enkel het voordeel dat de gast snel zijn of haar bestelling geserveerd krijgt, maar dat je personeel veel efficiënter kan werken. Kortom, goed horeca apparatuur zoals een combisteamer verdien je terug.

Een complete keuken is leverbaar

Er is veel keuze bij de leverancier van horeca apparatuur. Dit biedt opties om de gast te bedienen van de meest bijzondere gerechten waardoor de klant nog eens wederkeert naar jouw zaak. Je hebt het oude gezegde; goed gereedschap is het halve werk, met degelijke apparatuur heb je een goede start. Het merendeel is van RVS, van een bepaalde kwaliteit waardoor het goed schoon te maken en te houden is. Mocht je nog materialen zoeken om schoon te maken, bij dezelfde horeca apparatuur leverancier met die combisteamer kun je ook items kopen voor de schoonmaak. Maar op het gebied van apparatuur tref je alles aan, tot zelfs een poffertjes apparaat, lavasteen grill en noodle machine aan toe. Dan nog de vele grote items zoals een koeltoonbank, koelwerkbank en horeca fornuis. HorecaRama heeft alles, tezamen met jouw vakkennis is er dan veel mogelijk om de gast de meest bijzondere dranken en gerechten te serveren.

Snelle levering van de combisteamer is standaard

Veel particulieren zijn gewend aan het ‘vandaag besteld en morgen in huis’ principe. Bij leveringen aan bedrijven kan dat weleens wat trager gaan, maar dit geldt niet voor de combisteamer. Je kan er rustig vanuit gaan, als je aan het begin van de week de bestelling doet, je het dan halverwege de week in je bedrijf hebt. In die korte tijd dat de combisteamer onderweg is kun je nog ideeën verzamelen en de goede ingrediënten in huis halen zodat je de gast wat voor kan serveren. Misschien moet je dan nog zelf wat instructies doornemen over de combisteamer en deze overdragen aan je personeel, maar in het weekend, wanneer het weer volloopt met gasten, is het volledig in gebruik. Op de combisteamer staat garantie, er is dus vanuit HorecaRama en de fabrikant veel vertrouwen in de kwaliteit van de combisteamer.

Aanbiedingen in de gaten houden

Het is raadzaam om regelmatig het assortiment van HorecaRama te bekijken, want daar zitten regelmatig leuke aanbiedingen tussen. Iets wat je in eerste instantie niet in je restaurant vindt passen kan weleens net door een korting wel het overwegen waard zijn. Als voorbeeld; zo’n blender om milkshakes te maken, dat is meer voor in een cafetaria, totdat je daarover gaat doordenken. Hoeveel heerlijke nagerechten zijn met zo’n apparaat te maken? Als het dan in de aanbieding is, tezamen met overleg in de keuken, kan het je misschien over een streep trekken. De combinatie van het aanbod en de mogelijkheden kan inspireren. Iedere medewerker in de horeca weet dat stilstand achteruitgang is, dat meesterkoks veel reizen maken om inspiratie op te doen, dat de menukaart voortdurend moet vernieuwen. Door regelmatig de aanbiedingen te bekijken en daarin te overwegen, kan ook veel doen om op ideeën te komen. De kwaliteit van HorecaRama is over het algemeen goed, je kunt stellen dat je de combisteamer en andere horeca apparatuur terug gaat verdienen.