Fruitzaam Gifts een gezond cadeau

Fruitzaam Gifts is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verse fruitmanden aan wie ze nodig heeft. Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je dierbaren te laten zien hoeveel je om ze geeft (beterschap, felicitaties of gewoon zeggen dat je van ze houdt), dan is dit de plek voor jou! Naast normale fruitmanden en exotisch fruit hebben ze ook de optie om pinda's en noten te laten bezorgen.

Exotisch fruit

Fruitzaam Gifts heeft een grote diversiteit aan exotisch fruit waaruit je kunt kiezen. Het volgende is een lijst van enkele van de exotische vruchten die je kunt toevoegen aan je fruitmand: Kokosnoot, Mango, Passievrucht, Papaya, Ananas, Rambutan, Durian, Guave, Jack Fruit, Lychee, Longan, Mangosteen, Pomelo, Sapodilla, Starfruit.

Fruitmand laten bezorgen

Een fruitmand bezorgen werkt heel simpel. Ga naar Fruitzaam Gifts en kies de fruitmand die je graag cadeau wilt doen. Vul de vereiste informatie in over naar wie je het verzendt en voor welke gelegenheid. Betaal vervolgens met Paypal, IDEAL of je creditcard. De bestellingen worden als je voor 11:00 in de ochtend besteld de zelfde dag nog geleverd! Ben je iets later met je fruitmand bestellen maar voor 23:59 dan wordt het de volgende dag vers bezorgd.

Fruitmand voor elke gelegenheid

Verjaardag – Beterschap – Gefeliciteerd – Gewoon omdat als je iemand een cadeaumand wilt sturen, ben je bij Fruitzaam Gifts aan het juiste adres. Ze hebben een uitgebreide selectie fruitmanden, die zeker iedereen zal bevallen. Ze bieden ook de mogelijkheid om noten en pinda's toe te voegen aan je winkelmandje voor een extra touch. Fruitzaam Gifts bestaat al meer dan 10 jaar en heeft een goede reputatie in de branche. Ze staan ​​bekend om hun verse fruitmanden en exotische fruitgeschenken.

Gezond cadeau

We weten allemaal dat fruit gezond is. Daarom is het altijd een goed idee om een gezond cadeau te doen bij een mooie gelegenheid, of om iemand beterschap te wensen. Bij Fruitzaam Gifts leveren ze altijd vers fruit. Je hebt zelf de keuze in wat voor fruit je in de fruitmand wilt toevoegen. Hierdoor kan je zelf bepalen hoeveel vitamientjes jij je dierbaren cadeau wilt doen.