Leuk: digitaal borrelen met je collega’s

Nu er in verband met de coronacrisis veel thuis wordt gewerkt, missen we natuurlijk de vrijdagmiddagborrel op kantoor. De mogelijkheid om toch met collega’s op een fijne manier de week af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje biedt nu de borrelbox. Bestel met jouw collega’s ook eens een borrel box, het kan eenvoudig online.

Gezelligheid met je bureaugenoten

Thuiswerken is al niet zo gezellig en vraagt heel wat van je aanpassingsvermogen. Je hebt weinig tot geen leuke momenten met collega’s. Je mist het praatje bij de koffieautomaat of het leuke contact dat je altijd hebt met die ene medewerker. Thuiswerken kan soms best eenzaam zijn. Dit is dus niet zo goed voor je mentale gezondheid. Daarom is wat gezelligheid met je bureaugenoten nog niet zo’n gek idee.

Het is prettig om op een ongedwongen manier contact te hebben met je collega’s. Als de meerderheid thuis werkt, klinkt dat niet echt makkelijk maar het kan wel. Online is veel mogelijk. En samen borrelen, in het echie of digitaal, is gezellig en goed voor de teambuilding. Heb je zin om digitaal te borrelen met je collega’s? Vraag gewoon eens zo’n borrelbox aan.

Borrelpakket bestellen

Om elkaar toch te blijven zien, maar dan online, is een digitale bijeenkomst op bijvoorbeeld vrijdagmiddag leuk. Zo sluiten jullie samen plezierig de week af. Een Zoombijeenkomst kan echter al snel saai worden als er alleen kan worden gepraat en je zelf moet zorgen voor het bier en de nootjes. Digitaal borrelen heeft iets extra’s nodig.

Een borrelpakket bestellen is dan een goed idee. Alle collega’s krijgen een luxe borrelpakket thuisbezorgd. Als extra kun je een online borrelgame doen en dat is lachen geblazen.

Een van de spellen waarvoor kan worden gekozen is Ranking the Colleagues. Dit spel doet het goed bij de Borrelbox want het is superleuk om een ranglijst te maken van je collega’s. Welke collega zal het meeste kans hebben op problemen met de politie? Of welke collega zou het snelst afgaan bij een auditie van Holland’s got Talent? Dan is er de Team Building Bar Run. Bezoek in teams meerdere bars in een digitale stad om samen puzzels en vragen op te lossen. Met Truth or Fiction leer je je collega’s beter kennen. Is het verhaal echt of niet? En ten slotte kan worden gekozen voor de Crazy Pubquiz. Neem het op tegen je collega’s en beantwoord van alle deelnemers de meeste vragen goed.

Borrelbox met entertainment

Als je je borrelbox met entertainment wil, kan dat natuurlijk ook. De online borrelaars gaan dan tijdens de virtuele borrel proosten en een quizmaster zorgt voor digitaal entertainment. Drinkt iemand geen alcohol? Er zijn verschillende borrelpakketten te bestellen. Zowel voor drinkers als niet-drinkers. In het pakket zit bijvoorbeeld bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Daarnaast kun je vaak kiezen uit de borrelhapjes en snacks.

Je hoeft niet om te kijken naar hoe een borrelbox bij je collega’s komt. Dit wordt door een bedrijf geregeld. De borrelbox wordt uiterlijk drie werkdagen vóór aanvang van de digiborrel bezorgd. Zo is de borrelbox altijd op tijd. Een borrelbox bestellen? Waarom niet!