Volkswagen\’s elektrische auto: een duurzame en innovatieve keuze

Volkswagen's elektrische auto is een duurzame en innovatieve keuze voor automobilisten. De auto maakt gebruik van schone elektriciteit, wat betekent dat er geen stof, dampen of uitlaatgassen vrijkomen. Dit maakt de auto beter voor het milieu en je kunt ervan uitgaan dat je bijdraagt aan het verminderen van je CO2-uitstoot.

De auto's zijn ook uitgerust met de laatste technologieën, waaronder een digitale cockpit en een infotainmentsysteem. Dit maakt rijden in een elektrische auto heel erg aangenaam en comfortabel. Bovendien zijn deze auto's erg betaalbaar. Volkswagen's elektrische auto's zijn verkrijgbaar vanaf € 44.135. Dit is een aantrekkelijke prijs voor een auto met deze kwaliteiten. Als je op zoek bent naar een duurzame, innovatieve en betaalbare auto, is Volkswagen's elektrische auto zeker een goede keuze.

De langverwachte volledig elektrische ID. Buzz

De ID. Buzz is een nieuwe interpretatie van het bekende Volkswagen busje uit de jaren 60. Het model is gebaseerd op het elektrische MEB-platform en zal een batterijpack hebben van 77 kWh. Daarmee zal het een bereik hebben van 423 kilometer. De ID. Buzz zal achterwielaandrijving hebben en een elektromotor aan de achterzijde van de auto. De auto zal een topsnelheid hebben van 145 km/u. De ID. Buzz beschikt over een uitgebreid infotainmentsysteem, digitale instrumenten en een head-up display. Daarnaast beschikt deze bus over verschillende technische snufjes zoals de ledverlichting die als je de bus met de sleutel nadert zal "knipogen".

Voordelen van volledig elektrisch rijden

Volledig elektrisch rijden is steeds meer in opkomst. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste is het natuurlijk beter voor het milieu. Voor iedere kilometer die je rijdt met een elektrische auto bespaar je ongeveer een kilo CO2. Dit komt omdat er geen fossiele brandstoffen worden verbrand bij het rijden in een elektrische auto. Ten tweede zijn elektrische auto's steeds goedkoper in aanschaf. Ook het onderhoud is aanzienlijk goedkoper. Je hoeft bijvoorbeeld geen olie te verversen of de katalysator te vervangen. Tot slot zijn elektrische auto's steeds sneller en krachtiger geworden. Dit maakt het een steeds aantrekkelijkere optie voor automobilisten.

Fiscale voordelen voor elektrisch rijden

Er zijn verschillende fiscale voordelen voor elektrisch rijden. Zo kun je bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een subsidie van € 4.500 bij de aanschaf van een elektrische auto. Ook kun je gebruikmaken van de regeling "Minder BPM". Dit betekent dat je minder BPM betaalt over de aanschaf van een elektrische auto. Tot slot kun je profiteren van de "MILIEU-INVESTERINGS aftrek". Dit is een fiscale aftrek waarmee je investeringen in duurzame projecten kunt aftrekken van je belastbaar inkomen.