Altrient C

Altrient C

Vitamines zijn belangrijk. Het is niet altijd mogelijk om aan voldoende vitamines te komen door het eten van gezonde voeding. Vitamine C is hier zo’n voorbeeld van. Vitamine C is belangrijk, maar wordt niet altijd goed opgenomen. Dit omdat Vitamine C wateroplosbaar is, en daardoor moeilijk kan worden opgenomen door het lichaam. Wanneer je een vitamine C tablet slikt, zal het grootste gedeelte weer worden uitgescheiden door het lichaam. Dit in de vorm van urine bijvoorbeeld. Wanneer je kiest voor een gespecialiseerder vitaminesupplement zal de hoeveelheid vitamine C die wordt opgenomen door het lichaam groter zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Altrient C.

Waarom Altrient C?

In de supplementen van Altrient, zit de vitamine C ingepakt in microscopische kleine vetbolletjes. Deze vetbolletjes worden ook wel liposomen genoemd. Deze liposomen beschermen de werkzame stof in het supplement. Bij Altrient C is dit dan de vitamine C. Tevens zorgen deze liposomen ervoor dat de supplementen gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen. Wanneer mensen niet bekend zijn met Altrient C, zie je het vaak gebeuren dat mensen een hogere dosering vitamine C innemen. Dit heeft als gevolg dat deze mensen zuuroprispingen kunnen krijgen welke maag- en darm krampen en diarree kunnen opwekken. Door te kiezen voor de supplementen van Altrient C ben je ervan verzekerd dat je voldoende vitamine C binnen krijgt, zonder dat je hiervoor de dosering van deze supplementen hoeft te verhogen. Ook wanneer je moeite hebt met het slikken van supplementen is Altrient C zeker aan te raden. Dit omdat deze supplementen vloeibaar zijn, en dus niet zomaar zullen blijven hangen in je keel zoals je nog wel eens ziet bij andere supplementen en geneesmiddelen.

Waarom vitamine C?

Het innemen van vitamine C of zelfs het innemen van een vitamine C boost, heeft een positieve werking op allerlei processen die plaatsvinden in het menselijk lichaam. Zo heeft vitamine C over het algemeen een positieve invloed op het immuunsysteem, kan het de opname van ijzer in het bloed bevorderen, is het van belang voor een sterke conditie van botten, etc. Ook is vitamine C van belang met betrekking tot de mondverzorging. Vitamine C draagt namelijk bij aan sterke tanden en aan gezond tandvlees. Tevens draagt vitamine C bij aan een gezonde huid. Wanneer je regelmatig Altrient C gebruikt, zal je dan ook zien dat je minder rimpels ontwikkelt en beschikt over een stralendere huid. Eveneens heeft vitamine C een belangrijke bijdrage met betrekking tot de geestelijke gesteldheid. Vitamine C draagt namelijk bij aan een heldere geest, helpt om vermoeidheid te verminderen en activeert de natuurlijke energie vanuit het lichaam. Het gebruiken van Altrient C kan dus voor diverse doeleinden van belang zijn. Wanneer je op zoek bent naar een supplement wat vitamine C bevat, is Altrient C dan ook zeker aan te raden. Vaak krijg je immers niet voldoende vitamine C binnen door enkel het eten van sinaasappelen en mandarijnen.