Een zwarte douchecabine van 100×100 centimeter bespaart ruimte en zorgt voor een exclusieve uitstraling

Een doucheruimte kiezen die aan je verwachtingen en bij je levensstijl voldoet, is niet zo eenvoudig als het lijkt. Heb je besloten om een ​​doucheruimte te kopen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Doucheruimtes zijn verkrijgbaar diverse materialen, soorten en uitvoeringen, elk met voor- en nadelen. Alleen door de meest interessante aanbiedingen te vergelijken, maak je de beste keuze.

Droombadkamer

Ben je aan een nieuwe douchecabine toe of wil je je badkamer renoveren en een volledig nieuw en eigentijds uitzicht geven? Wil je daarbij de nieuwste badkamertrends niet missen maar staan kwaliteit, duurzaamheid en een moderne uitstraling bovenaan je verlanglijstje? Dan is deze douchecabine in mat zwart en afmetingen 100×100 centimeter een uitstekende keuze. Dankzij het zwarte aluminium profiel ziet je douchecabine er niet alleen eigentijds maar ook stoer uit. Je toekomstige badkamer krijgt zo een industriële look en met een kwartronde cabine bespaar je heel wat ruimte in je badkamer.

De voordelen van deze een douchecabine

Een douchecabine zwart 100×100 centimeter met een kwartronde vorm zorgt voor verrassend veel voordelen. Een kwartronde douchecabine met twee schuifdeuren:

  • Werkt ruimtebesparend
  • Is zowel geschikt voor een hoge als een lage douchebak
  • Is uitstekend geschikt voor badkamers met een beperkte oppervlakte
  • Geeft een exclusieve en luxe uitstraling aan elke badkamer
  • Kan makkelijk geïnstalleerd worden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veilig, zeker met het gebruik van veiligheidsglas
  • Kan zowel links als rechts geplaatst worden

Dubbele schuifdeur

Viel je keuze op zo'n zwarte kwartronde douchecabine van één op één meter? Geef dan de voorkeur aan een exemplaar met dubbele schuifdeur. Zo bespaar je nog meer ruimte. Wanneer je over een compacte badkamer beschikt wil je de beschikbare ruimte uiteraard zo goed mogelijk indelen.

Douchecabine van 90×90 centimeter

Wanneer je over een écht compacte badkamer beschikt wil inderdaad zo zuinig mogelijk omgaan met de ruimte die je ter beschikking hebt. Dan kun je best kiezen voor een douchecabine zwart 90×90  centimeter. Wil je je cabine nog wat kleiner of, integendeel, groter. Dan heb je nog altijd de keuze uit een cabine van 80×80 of van 100×100 centimeter. Die kleinere maten cabines hebben dezelfde uitstraling als hun grotere broers, en geven je daar boven op extra bewegingsvrijheid in je badkamer. Deze eigentijdse douchecabines zij zowel geschikt voor hoge als lage douchebakken, maar kunnen even goed rechtstreeks op de vloer van je badkamer geplaatst worden.

Maximale privacy

Voor een douchecabine met maximale privacy kies je een cabine met rookglas afwerking of melkglas afwerking.

Douchecabine Kopen

De meest moderne douchecabines met alle mogelijke kleuren, afmetingen en de beste prijs-kwaliteitsverhouding koop je online. Zo maak je rustig je keuze zonder je daarvoor te moeten verplaatsen.