Kraamcadeau tips waar je wellicht nog niet aan dacht

Kan jij ook wat originele kraamcadeau tips gebruiken? Voor iedereen die een aantal originele kraamcadeau tips kan gebruiken is er nu goed nieuws! Hier volgen namelijk een paar tips die je nog niet hebt gehad. De meeste mensen struinen namelijk het internet af op zoek naar kraamcadeau tips. Je komt dan meestal steeds weer dezelfde tips tegen. De top vijf van kraamcadeaus zijn; baby kleertjes, kraampakketten, baby verzorgingssetjes, knuffeltjes en babyschoentjes. Dit zijn natuurlijk super leuke cadeaus om te geven en je zal mama en baby er vast en zeker blij mee maken. Maar toch zijn er ook andere geweldige ideeën om een pasgeboren baby cadeau te doen. Zoals een leuk aandenken aan de geboortedag. Helemaal geschikt om te geven als je op kraamvisite gaat en het is daarnaast ook super origineel!

Laat een tegeltje maken

Jij zat natuurlijk op het puntje van je stoel omdat je je maar zat af te vragen wát dat originele cadeau dan is? Een fantastische tip is; laat een tegeltje maken! Een tegeltje maken is super origineel en tegelijk ook heel persoonlijk. Dat maakt jouw cadeau hartstikke uniek. Je kan een tegeltje maken met de naam en geboortedatum van de baby, of van de tekst op het geboortekaartje. Maar ook een tegeltje met de foto van de baby, of van het hele gezin is enorm gaaf om te geven. Laat een tegeltje ontwerpen en verras het gezin met jouw lieve geschenk. Jouw cadeau wordt niet snel vergeten omdat het niet te klein wordt, zoals kleertjes of schoentjes en het raakt niet op zoals verzorgingsproducten. Jouw cadeau is een levenslang aandenken aan het meest bijzondere moment.

De beste kraamcadeau tips in tijden

Wil jij ook wat kraamcadeau tips die niet iedereen al kent? Neem dan dit advies aan. Als je op kraamvisite gaat is het leuk om iets mee te brengen wat super uniek is. Een goed voorbeeld is een gepersonaliseerd cadeau. In elke babywinkel kan je heel gemakkelijk allerlei babykleertjes en verzorgingsproducten kopen en zelfs diverse giftsets. Maar het allerleukste is om spulletjes te kopen die speciaal voor die ene baby zijn. Wanneer er bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van de baby op staat, wordt het meteen iets persoonlijks en is het meer dan gewoon een baby artikel. En het voordeel daarvan is, dat de mama echt ziet dat jij je best hebt gedaan om extra attent te zijn. Want het gaat niet alleen om het cadeau, ook het gebaar telt enorm mee!

Een tegeltje maken met liefde

Waarom is een tegeltje maken zo schattig? Een tegeltje maken is een gebaar van aandacht en liefde. Je hebt goed nagedacht over de boodschap, spreuk of het rijmpje dat je erop laat maken. De tijd, moeite en energie die je hebt gestoken in de persoonlijke opdruk is enorm waardevol. Het is een geschenk van jezelf die niet in geld uit te drukken is, omdat het een origineel ontwerp is dat jij hebt bedacht. Dit gepersonaliseerde cadeau is tijdloos en een aanwinst voor het interieur. Jouw tegeltje kan overal neergezet of opgehangen worden en heeft daardoor altijd het beste plekje in huis.